Uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur

Hanno Munting Interieurarchitectuur houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur: de indeling van de ruimte, de vorm, het materiaal en het licht (zowel kunst- als daglicht). Hanno Munting luistert naar uw wensen en ideeën en vertaalt die naar een leefomgeving die perfect bij u past. En waarin u zich helemaal thuis voelt. Of dat nu uw woning is, uw werkomgeving, een school of welk ander gebouw dan ook.

Interieurstyling voor de ‘finishing touch’

Wij stemmen meubels, vloeren, wanden en materialen zo op elkaar af, dat er één origineel geheel ontstaat. Met interieurstyling en decoratie zorgen we voor de ‘finishing touch’. Denk daarbij onder meer aan kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, meubilair, sanitair en accessoires. Zo creëren wij een smaak- en stijlvol interieur, waarmee u helemaal in uw element bent. Kortom, uw wereld wordt mooier met Hanno Munting Interieurarchitectuur.

Missie en visie

Een totaalvisie met oog voor detail

Ideaal gesproken geeft een interieur invulling aan wat u wilt uitstralen. Het is een inspirerende ruimte voor uw omgeving, werknemers, opdrachtgevers, klanten of bezoekers. En iedereen voelt zich meteen thuis.

Hanno Munting Interieurarchitectuur heeft oog voor de grote lijnen. Het totaalplaatje van de gehele ruimte staat voorop, waarbij alle elementen op elkaar worden afgestemd. Daarnaast hebben we oog voor de kleinste details. Zodat het interieur één harmonieus geheel vormt. Onder het motto: “Het geheel meer is dan de som der delen.”

Ook met klank, kleur en licht kun je het verschil maken

Ieder individu, maar ook ieder bedrijf en iedere groep is uniek. Hanno Munting Architectuur verdiept zich in uw identiteit en zorgt dat het interieur daar naadloos op aansluit. Daarnaast speelt hij met akoestiek, kleur en licht om de ruimte nog werkbaarder en leefbaarder maken. Een paar praktijkvoorbeelden:

De akoestiek verbeteren: het nagalmgeluid in een kerk hebben we van 5 seconden teruggebracht naar 1 seconde, zodat de voorganger beter verstaanbaar is en de band zonder bijeffecten kan spelen.

Je onderscheiden met kleur: het laten fuseren van meerdere bedrijven in één gebouw hebben we opgelost door elke etage een eigen kleur mee te geven en dit in de gezamenlijke ruimte bij elkaar te brengen.

Spelen met licht: het werken met schaduw, helder en gedempt licht brengt een bepaalde speelsheid en spanning in een ruimte die vaak onbewust wordt waargenomen.

Hanno Munting Interieurarchitectuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hanno brengt MVO in praktijk met het geven van adviezen op basis van Cradle to Cradle, hergebruik van materialen, ergonomie, veiligheid, LED verlichting, het energielabel, lucht en hydrocultuur en het leveren van duurzaam design. Hanno’s MVO adviezen zijn erop gericht dat binnen het werkveld in een vroeg stadium innovatieve, inzicht gevende en verschillende scenario’s goed overwogen worden.

Aanbod

Interieurarchitectuur –en advies van kleine ruimte tot compleet gebouw

Zorgen dat u er fantastisch bij zit. Dat is de passie van de architecten van Hanno Munting. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Of het nu gaat om een kleine ruimte of een compleet gebouw. Wij verrassen u graag met ons interieuradvies en onze interieurarchitectuur. U kunt ons inschakelen voor: